آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

ویندوز ۸

شرکت مایکروسافت که یکی از بزرگترین شرکت‌های موجود در زمینه نرم‌افزار و سخت‌افزارهای کامپیوتری است پس از ارائه Windows XP و موفقیت در اجرای آن پروژه، اقدام به عرضه ویندوز Vista نمود که البته در اجرا و سرویس‌دهی آن با مشکلات کیفی بسیاری مواجه گشت. این شرکت پس از شکست در پروژه Vista با ارائه ویندوز ۷ که از لحاظ سیستمی و گرافیکی بسیار بهتر از Vista عمل نمود مجددا نبض بازارهای جهانی را در اختیار گرفت.

ویندوز Vista به سرعت جای خود را به ویندوز ۷ داد و این نرم‌افزار توانست بسیاری از حفره‌های ویندوز Vista را پوشانده و عملکرد قابل قبولی داشته باشد. اتفاق جالبی که در این اواخر در این شرکت بزرگ افتاده است این است که با وجود اینکه ویندوز ۷ کار خود را در بازار جهانی به تازگی شروع کرده است با این حال پروژه جدیدی به نام ویندوز ۸ بر سر زبان‌ها افتاده است، البته خالی از لطف نیست بدانیم که این پروژه قرار است در سال ۲۰۱۲ عرضه گردد. مطلبی که قرار است به آن بپردازیم این است که با وجود این که شرکت مایکروسافت تمام سعی خود را بر سری ماندن این پروژه دارد، یکسری اطلاعات جالب موجود است که آنها را بیان خواهیم کرد.

۸ موردی که نیاز است درباره ویندوز ۸ بدانیم

ما مطالبی را که قبلا در مورد ویندوز ۸ می دانستیم را جمع‌آوری کرده و به این نتیجه رسیدیم که تعجبی ندارد که شرکت مایکروسافت از مدتی قبل بر روی ویندوز ۸ کار می‌کرده است. البته این پروژه ابتدا یک طرح کلی بوده که در همین بهار تبدیل به بحث‌های عمیق‌تر و جدی‌تری شده است. اوایل ماه اکتبر تیم Windows از شرکت مایکروسافت سناریوهای کلیدی را در این مورد به پایان رسانده است. البته این تصمیم‌گیری به خاطر نارضایتی از ویندوز ۷ نیست؛ بلکه همیشه شرکت مایکروسافت به محض این که برایش مشخص شود که چیزی قرار است محصولش را تبدیل به نسخه غیرپیشرفته کند، شروع به نقشه کشیدن درباره نسخه جدیدتر و کامل‌تر می‌کند.

از این مرحله به بعد هیچگونه اطلاعات رسمی‌ای وجود ندارد و تا یک سال یا بیشتر هم وجود نخواهد داشت. ولی چیزهایی وجود دارند که ما می‌دانیم.

بهتر است این ۸ مورد را بیان و بررسی کنیم:

۱) تاریخ انتشار ویندوز ۸ اواخر سال ۲۰۱۱ یا اوایل ۲۰۱۲ است.

این تاریخ ۲ الی ۳ سال بعد از ارائه ویندوز ۷ است؛ بدون در نظر گرفتن اشتباه Vista از طرف شرکت مایکروسافت، این زمان در مورد انتشار Windowsها زمان معمولی است و این با تاریخ ۲۰۱۲ جور در می‌آید. البته این تا زمانی است که Steven Sinofsky ، رئیس تیم Windows می‌گوید که نمی‌خواهد زیر قولش بزند و پروژه ویندوز ۸ را زودتر از موعد آن فاش کند، احتمالا مایکروسافت تاریخ دیرتری اعلام خواهد کرد و زودتر محصول خود را تحویل بازار می‌دهد.

 

۲) گستره دانستنی‌های ما درباره adهای کار و Profileهاست.

در این مرحله گفتن این که چه چیزهایی در ویندوز ۸ خواهد بود ویا نخواهد بود غیرممکن است، زیرا هیچکس نمی‌داند ؛ حتی تیم ویندوز. سناریوهای زیادی برای پروژه ویندوز اتخاذ شده‌اند و تمام ویژگی‌ها باید بر یکی از آن سناریوها سوار شوند. البته لیست ویژگی‌ها در اواخر سال ۲۰۱۰ نهایی می‌شود که این زمانی است که ما اولین نسخه عمومی (Public beta) و اولین جزئیات رسمی را خواهیم دید. به یاد داشته باشید که مایکروسافت باطنا از ویندوز ۸ برای پوشش سیستم عامل‌های سرویس دهنده (Server) و رومیزی (Desktop) استفاده می‌کند و بسیاری از آن قابلیت‌های برچیده شده از آگهی‌های کار، ویژگی‌های Server هستند، مانند فناوری ذخیره انعکاس سیستم‌های توزیع شده فایل (DFSR) و جایگاه سرویس دهنده فایل. اگر شایعه حمایت ۱۲۸ بیتی درست باشد، پس ویندوز ۸ دارای ۱۲۸ ثبات (Register) برای پردازش داده در سیستم‌های سرویس دهنده است.

۳) Hibernate (به خواب رفتن) و Resume (آغاز مجدد) یک موتور جدید خواهد داشت.

با استناد به Profile یک کارآموز در تیم ویندوز قرار است یک API جمع‌آوری Hibernate/Resume جدید وجود داشته باشد که از چیزی که او " TLZ جدید، موتور به هم فشرنده فایل" می‌نامد، استفاده کند. یعنی حتی می‌تواند Hibernate شدن در زمان‌های Resume سریع‌تر باشد، اگر آن را تبدیل به کد نهایی کند.

۴) ویندوز ۸ قابلیت‌های امنیتی و شبکه‌ای جدید را دارا خواهد بود.

یک کارآموز دیگر از "ویژگی‌های جدید شبکه‌ای" گزارش می‌دهد؛ البته به ما در حد همان مهندس امنیت نرم‌افزاری می‌گوید که درباره Profileها به ما اطلاعاتی داده است. تغییرات در امنیت شبکه که Encryption کد با جزئیات در پروفایل مهندس طراحی نرم‌افزار وجود دارد، احتمالا باز هم مرتبط با Server در پروژه ویندوز است. یک رزومه Online دیگر به یک پیگیری مجدد در Patch Ground System (سیستم نگهبانی پیوسته) اشاره می‌کند که ویروس‌هایی را که فایل‌های سیستمی را تغییر می‌دهند را متوقف می‌کند، که این قابلیت در ویندوز ۷ اعمال نشده بود.

۵) Sea Dragon? شاید . . .

تیم پشتیبانی Sea Dragon و قابلیت Deep Zoom در Silver light در حال به خدمت گرفتن یک توسعه دهنده رهبری (Lead Developer) است. اما این خبر فقط می‌گوید که آنها می‌خواهند آن را به ویندوز ۸ ببرند. (مانند Windows mobile ۷ ، XNA برای Xbox ،WPF برای Vista و ویندوز ۷)

۶) ویندوز ۸ حمایت بهتری از چند نمایشگری خواهد داشت .

استیون سینوفسکی قبلا گفته بود که در گذشته زمان برای انجام کار بیشتر برروی User Interface با مانیتورهای چندگانه نبوده ولی این قابلیت برای ویندوز ۸ در لیست اجرا و پیاده‌سازی قرار دارد و همه گروه از آن در ویندوز استفاده می‌کنند. انتظار پیاده‌سازی سناریوهایی برای هدایت سه صفحه نمایش یا بیشتر در چینش‌های متنوع وجود دارد.

۷) ممکن است ویندوز ۸ برروی ARM اجرا شود.

این احتمال وجود دارد که ویندوز ۸ روی ARM اجرا شود و یا حداقل هسته این ویندوز را روی ARM اجرا کنند و البته Chipهای Qualcomm Snapdragon درون تلفن‌های هوشمند پیدا شدند که احتمالا از یک Hypervisor استفاده می‌کنند. البته این نمی‌تواند معنای نسخه کامل ویندوز ۸ را داشته باشد. اما این یک نسخه آتی متحرک ویندوز را که می‌تواند روی سیستم‌هایی با Specهای خیلی پایین‌تر از PCهای امروزی اجرا شود را فعال‌سازی کند.

۸) مسئولیت اجرای این پروژه با Steven Sinofsky است.

این مسئله از دو بعد قابل بررسی است:

- او مسئول این بود که ویندوز ۷ را سر موقع و با کارایی خوب تحویل بازار دهد.

- تخصص سینوفسکی بیشتر اجرایی است تا نظارتی و برای ویندوز ۸ می‌تواند مجموعه پیاده‌روهایی از اصلاحات باشد تا احتمالا هر تغییر بازی، و ویندوز ۷ عملکرد بهتری نسبت به Vista داشته است ولی این یک اجرای خوب از تغییرات معماری Vista است. با کمی دقت متوجه می‌شویم که بند اول می‌تواند مثبت و کارا باشد ولی موردی که در بند دوم به آن اشاره شده است ممکن است باعث ایجاد چارچوب خاصی (چارچوب سینوفسکی) در پروژه ویندوز ۸ شود. البته باید بدانیم که ویندوز ۸ برای رقابت با Windows f باید خیلی بیشتر از اینها جالب باشد.

منبع : سایت www.techradar.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد