آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

مرجع کامل خواص میوه ها

مرجع کامل خواص میوه ها

 

در این قسمت در مورد خواص انواع میوه ها خواهید خواند
به دارایویتامین A و B بوده و دارایآهک وتانناست و از این رو برای مبتلایان بهبیماری سلغذای مطلوبی است. ملین بوده و طبل شکم را خالی می*کند و در کوچک کردن شکم موثر است. آب میوه به برای معالجهاسهال خونی وخونریزی معدهتجویز می*شود. اگر پوست میوه به را 15 روز در الکل خیس کنند و با آب آنصورت را مالش دهند، چین و چروک را از بین می*برد. اشتها را زیاد می*کند ومیوه آنبوی بد دهان را از بین می*برد. مربای به برای جهت نرم کردن و درمان سرفه و تنگی نفس سودبخش می*باشد.

مرجع کامل خواص میوه ها

در این قسمت در مورد خواص انواع میوه ها خواهید خواند
به دارایویتامین A و B بوده و دارایآهک وتانناست و از این رو برای مبتلایان بهبیماری سلغذای مطلوبی است. ملین بوده و طبل شکم را خالی می*کند و در کوچک کردن شکم موثر است. آب میوه به برای معالجهاسهال خونی وخونریزی معدهتجویز می*شود. اگر پوست میوه به را 15 روز در الکل خیس کنند و با آب آنصورت را مالش دهند، چین و چروک را از بین می*برد. اشتها را زیاد می*کند ومیوه آنبوی بد دهان را از بین می*برد. مربای به برای جهت نرم کردن و درمان سرفه و تنگی نفس سودبخش می*باشد.

ضمادبرگ و میوه به جهت فرو بردن ورمهای گرم مخصوصا ورم چشم نافع است. از اینضماد می*توان برای رفع سوزش محل نیش حشرات سمی استفاده نمود. ضماد برگ بهبه تنهایی جهت معالجه زخمهای چرکی مفید می*باشد. کرک روی پوست میوه بهبسیار قابض است و برای گلو و آواز خوب نیست. چنانچه آب میوه به را درروغن زیتون ریخته و آن را غلیظ نمایید جهت معالجه اسهال و زخم معده اثر معجزه آسا دارد.

درخت هلو درختی است زیبا به بلندی تقریبا 5 متر که دارای شاخه های زیادی می باشد . برگهای آن بیضی شکل و دراز ودارای کناره های اره ای است . گلهای هلو زودرس هستند و قبل از باز شدن برگها ظاهر شده و منظره زیبایی به درخت می دهد . گلهای هلو به رنگ صورتی ، قرمز یا سفید می باشد .
میوه هلو گرد و برنگ طلایی و سرخ که روی آنرا کرکهای زیادی پوشانده است می باشد .
هسته هلو بسیار سخت است و درون آن مغز هسته قرار دارد که تلخ است .
در هر صد گرم هلو مواد زیر موجود است:
آب 88 گرم — انرژی 35 کالری— کلسیم 8 میلی گرم
مواد نشاسته ای 9 گرم— پتاسیم 200 میلی گرم— فسفر 17 میلی گرم
— آهن 0/5 میلی گرم— ویتامین آ 1400 واحد—
ویتامین ب 1 0/02 میلی گرم— ویتامین ب 2 0/05میلی گرم
ویتامین ب 3 1 میلی گرم— ویتامین ث 7 میلی گرم
ضمنا هلو دارای منیزیوم و برومیوم نیز می باشد .
خواص دارویی :
هلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و دارای خواص زیر می باشد : undefined
1- هلو ملین است و باعث تسکین تشنگی می شود
2- برای رفع بوی بد دهان هلو بخورید
3-هلو در افرادیکه گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود
4-خوردن هلو سموم را از بدن خارج می کند
5- برای وزن کم کردن هلو بخورید
6- کسانیکه زخم معده دارند و یا مبتلایان به ورم معده و یا روده باید با شکم خالی هلو بخورند
7- هلو میوه خوبی برای اشخاص مسن است مشروط براینکه با شکم خالی بخورند که زود هضم شود
8-روغن مغز هسته هلو برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است
9-روغن مغز هسته هلو را به محل درد بواسیر بمالید اثر خوبی دارد
10–خانمهای حامله اگر می خواهند بچه زیبایی داشته باشند باید هلو بخورند
11-مغز هسته هلو مسهل است و خون را تصفیه می کند
12-مغز هسته هلو برای رماتیسم مفید است
13- جوشانده برگهای درخت هلو برای بیماریهای پوست مفید است پوست را با این دم کرده بنوشید
14- برای بیماریهای مجاری ادرار ، سنگ کلیه و ورم مثانه جوشانده برگهای درخت هلو را تهیه کرده و یک فنجان در روز بخورید .
15- دم کرده برگ یا گل هلو برای رفع سیاه سرفه استفاده می شود
16- هلو را له کنید و بصورت ضماد برای رفع دل پیچه بچه ها و دفع کرم روده روی شکم آنها قرار دهید
17- بهترین ماسک زیبایی را می توانید از هلو تهیه کنید برای طراوت و جوان کردن پوست هلو را پوست کنده وله کنید و روی پوست قرار داده و بگذارید مدت 20 دقیقه بماند و پس از آن صورت را با اب معدنی بشوئید
18- جوشانده پوست درخت هلو اثر تب بر دارد
19- جوشانده گل هلو کرم کدو و کرم معده را از بین می برد .
20- خوردن شکوفه هلو برای زنان بار دار ممکن است باعث سقط جنین شود.
توصیه :
هلو برای اشخاص سرد مزاج مضر است آنها باید هلو را با عسل و یا زنجبیل بخورند هضم هلو برای بعضی از اشخاص سخت است و نفخ ایجادمی کند . همیشه برای اینکه نفخ ایجاد نکند باید آنرا حداقل نیم ساعت قبل از غذا خورد .

undefined

آلبالو
آلبالو ، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.
هسته آلبالو ، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز میباشد . آلبالو ، ضد مواد صفراوی ، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .
آلبالو ، اشتها آور بسیار خوبی است . ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است . مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است .
آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن ، اعصاب را آرامش میدهد ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است .
آلبالو میوه ای نرم کننده (ملین ) است . مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است . شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

undefined

سیب undefined
ترکیبات شیمیایی :
موادی که در یک سیب متوسط وجود دارد بشرح زیر است :
انرژی 258 کالری — پروتئین 1/2 گرم — چربی 1/6 گرم
مواد نشاسته ای 59/6 گرم — کلسیم 24 میلی گرم— فسفر 10 میلی گرم
آهن 1/2 میلی گرم — ویتامین آ 360 واحد— ویتامین ث 18 میلی گرم
و ویتامین های : ویتامین ب 1 ، ویتامین ب 2 ، ویتامین ب 3
ناگفته نماند که ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب ، وزیر پوست آن قرار دارد.
خواص دارویی :
– سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت درا بودن پکتین زیاد
آب اضافی بدن را خارج می سازد.
– سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که ،
کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
– خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
– دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
– نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
– سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
– سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
– سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
– سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
– خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
– کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
– سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد.
– سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
– آب سیب را با ابمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم ای خود را از دست می دهد .
– سیب در قدیم معالج نقرس و بیماریهای عصبی بوده است.
– -سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .
سیب حرارت بدن را کاهش می دهد .
سیب در درمان چربی خون، سرفه، درد گوش، نرم شدن عضلات و اعصاب، ضد عفونی کننده دهان و خوشبو کننده دهان، فرو نشاندن حرارت بدن، دفع سنگ کلیه و مثانه، دل بهم خوردگی و استفراغ، اسهال کودکان، یبوست، رماتیسم، بیماری کبدی، سینه درد، بیماری قند، کمبود فسفر در بدن، زخم*های شدید بدن، اسیداوریک و دردهای قولنج مؤثر است.
وی افزود: سیب سرشار از ویتامین*های A و B و C مواد چربی ، تانن، اسید ، مالک و سلولز است.
سیب دارای آهن ،* آهک، کلسیم، فسفر است.
سیب یکی از بهترین میوه*های طبی است که هم عضلات و هم اعصاب راغذا می*دهد، همچنین سیب سرخ شیرین نسبت به سیب*های دیگر امتیاز و خواص بیشتر دارد.
سیب از لحاظ قندی فقیر است، مصرف آن برای اشخاص که بیماری قند دارند، تجویز شده است.
– آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی درد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.

مضرات :
همانطور که قبلا گفته شد سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدار
زیادی پکتین در پوست سیب وجود دارد آنهائیکه دارای معده ضعیف هستند باید
سیب را بسیار نازک پوست بگیرند که پکتین ها و ویتامین های آن از بین نرود .

خیار
خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه داراست .
undefined
ترکیبات شیمیایی :
خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد . در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
انرژی 8 کالری— آب 95 گرم— فسفر 30 میلی گرم
کلسیم 25 میلی گرم — پتاسیم 160 میلی گرم— ویتامین آ 250 واحد
پروتئین 0/6 گرم— مواد چربی 0/1 گرم— مواد نشاسته ای 2/5 گرم
آهن 0/2 میلی گرم— سدیم 6 میلی گرم — ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/04 میلی گرم— ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم
ویتامین ث 7 میلی گرم
خواص دارویی :
- خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند.
- خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند.
- خیار ادرار آور است .
- خیار خون را تصفیه می کند.
- خیار عطش را تسکین می دهد .
- خیار ملین است .
- آب خیار برای رفع خارش مفید است.(پوست خیار را در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن
روی محل خارش بریزید و ماساژ دهید.)
- خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
- اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از خیار استفاده کنید .
مضرات :
اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن باعث
است اختلال در دستگاه هضم گردد .
خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد
که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند.

گوجه فرنگی دارای مقادیر متفاوتی از ویتامین*های K ، E ، C، B ، A ، آهن، املاح معدنی مخصوصاً فسفر، کلسیم، پتاسیم، مس، منیزیم، کبالت بوده و به تازگی وجود ید نیز در گوجه فرنگی گزارش شده است.
طبع گوجه فرنگی سرد و خشک است و دارای خواص اشتهاآور، ادرار آور، ضد نفخ، مقوی اعصاب، خنک کننده، تصفیه کننده خون، ضد اسکوربوت، ضد تعفن، هضم کننده غذا، نشاط آور، نیروبخش، ضد میکروب و ضد اسهال است .گوجه فرنگی، ترشی معده را از بین می*برد همچنین بدن را در مقابل امراض عفونی و کمبود ویتامین C حفظ می*کند.
گوجه فرنگی به هضم غذا کمک می*کند ، حس بینایی را تقویت کرده و به علت داشتن ویتامین B مقوی اعصاب است. آب گوجه فرنگی تازه در رفع لکه*های پوست مانند کک و مک اثر مفید دارد؛ همچنین درموارد کمبود عناصر معدنی بدن، درمان برافروختگی ، رماتیسم، نقرس و جلوگیری از پیری زودرس خاصیت درمانی دارد.

undefined
گوجه‌فرنگی گیاهی است با نام علمی “LYCOPERSISCOM ESCULENTUM” از خانواده سیب زمینی “SOLANACEAE” که به نام عمومی “‌TOMATO” در جهان مشهور است‌.گوجه ‌فرنگى ابتدا به ‌عنوان گیاه زینتى در باغچه ‌ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه ‌فرنگى به‌ عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به ‌تدریج بر مصرف آن اضافه شد

میوه این گیاه که قسمت اصلی آن است به صورت خام یا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذایی به طور وسیع در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد‌. اکثرا گوجه‌فرنگی را در زمانی که به رنگ قرمز است استفاده می‌کنند و کمتر از میوه سبز آن استفاده می‌شود‌.

مهمترین ترکیبات گوجه‌فرنگی شامل حدود”90″ درصد و یا کمی‌بیشتر آب می‌باشد و بقیه آن را پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوکز و فروکتوز، ویتامین‌های آ، ث، کا، تیامین، ریبوفلاوین، پانتوتنیک اسید، اسید فولیک، ‌ویتامین ای، اسید آمینه‌های ضروری، املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، کبالت، روی و آرسنیک می‌باشد و به تازگی وجود ید نیز در گوجه‌فرنگی گزارش شده است‌.

با توجه به ترکیبات یاد شده که فقط قسمتی از ترکیبات گوجه‌فرنگی را تشکیل می‌دهند می‌توان به خواص کم نظیر آن پی برد‌. به همین دلیل در سال‌های “1980″ تا “1990″ حدود “6000″ مقاله تحقیقاتی در مورد تجزیه و شناسایی مواد ارزشمند این گیاه به چاپ رسیده است‌. با وجود این که مسلم است هنوز تحقیقات در باره گوجه‌فرنگی به پایان نرسیده و بسیاری از مواد و عناصر آن کشف نشده‌اند ولی تحقیقات امروز حاکی از وجود مجموعه‌ای از عناصر و مواد بسیار ارزشمند برای انسان در این گیاه می‌باشد که کمتر کسی از آن آگاه بوده و به همین دلیل به ارزش آن واقف نمی‌باشند‌.

املاح معدنی موجود در این گیاه با ارزش وظایف مهمی‌ در بدن ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در تحقیقات جدید پزشکی در حال بررسی است‌. گوجه‌فرنگی در بعضی افراد ایجاد حساسیت می‌کند که باید به آن توجه کرد. دانه‌های گوجه‌فرنگی دارای روغن می‌باشند که برای تهیه مارگارین، سالاد و صابون مصرف می‌شود‌.

در طب سنتی نقاط مختلف جهان، برای گوجه‌فرنگی اثراتی در جهت تسکین و بهبود بعضی بیماری‌ها نظیر آسم، سرفه، آنفلوآنزا، امراض چشم، گوش درد، حصبه، برص و تب زرد قایل می‌باشند‌. در مراجع جدید علمی‌خاصیت‌های ضد میکروب، ضد اسهال، هضم کننده و ادرارآور را برای آن ذکر کرده‌اند‌.

گر چه شباهت‌هایی بین ترکیبات گوجه‌فرنگی قرمز و سبز (نرسیده) وجود دارد، ولی رنگ‌های گیاهی موجود در گوجه‌فرنگی رسیده (قرمز) در سبز وجود ندارد و ممکن است گاهی در گوجه‌فرنگی سبز، مواد سمی ‌وجود داشته باشد‌.ماده‌ای سمّی به نام سولانین در گوجه‌فرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسمومیت می‌شود و دل پیچه، اسهال و باز شدن مردمک چشم ایجاد را می‌ کند. با توجه به ارزش غذایی و اثرات جالب دارویی آن، استفاده روزمره و یا ممتد آن در رژیم غذایی توصیه می‌شود‌.
ماسک گوجه فرنگی:

یکی دیگر از استفاده‌های باارزش گوجه‌فرنگی استفاده از ماسک آن برای خانم‌هاست‌. این مورد به خصوص برای کسانی که به گوجه‌فرنگی حساسیت ندارند مفید است‌. برای استفاده از این ماسک می‌توان پس از استحمام که منافذ پوست بازتر می‌باشند یک یا دو گوجه‌فرنگی تازه را له کرده و برای مدت “15″ تا “20″ دقیقه روی پوست صورت پهن کرد و سپس با آب شستشو داد.

این ماسک به علت داشتن مواد ارزشمند می‌تواند در طراوت و شادابی پوست مؤثر واقع شود. البته باید ذکر کرد که استفاده از ماسک‌های میوه‌ها احتیاج به زمان طولانی دارد و باید هفته‌ای دو یا سه بار از آن‌ها استفاده کرد‌. چرا که غلظت مواد مؤثر آن‌ها نسبتا پایین بوده و اثرات آنها کند است و در مقایسه با ماسک‌های شیمیایی که غلظت مواد آنها بیش از “20″ برابر مواد طبیعی می‌باشند، احتیاج به مصرف مداوم و طولانی دارند ولی در عوض عوارض جانبی محصولات شیمیایی را به دنبال ندارند‌.

با توجه به این که خوردن سبزی‌های تازه و انواع میوه‌ها برای سلامتی و جلوگیری از چاقی بی‌رویه خانم‌ها دارای اهمیت است،‌ خوردن گوجه‌فرنگی به عنوان یک میوه باارزش در رژیم غذایی روزانه یا هفتگی توصیه می‌شود. کارشناسان تغذیه معتقدند کیلوپن موجود در گوجه فرنگی از رگهای بدن محافظت می کند. به نوشته نشریه فرانسوی سانته زنانی که هرروز در وعده های غذایی خود گوجه فرنگی مصرف می کنند، کمتر از سایر افراد دچار حمله های مغزی یا قلبی می شوند. براساس پژوهش های انجام شده در دانشگاه هاروارد که بر روی 40 هزار زن آمریکایی در طی هفت سال صورت گرفته است زنانی که هفت بار در هفته غذاهای حاوی گوجه فرنگی مصرف کرده اند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در آنها 30 درصد کمتر از افرادی است که یکبار در هر هفته گوجه فرنگی خورده اند. بررسی های جدید حاکی است افرادی که در هفته دوبار غذاهای تهیه شده با گوجه فرنگی و حتی سس گوجه فرنگی مصرف می کنند از خواص پیشگیرانه گوجه فرنگی بهره مند خواهند شد. به گفته پژوهشگران کیلوپن، رنگدانه ای از خانواده کاروتنوئیدهاست که موجب قرمزشدن رنگ گوجه فرنگی می شود و دارای خاصیت آنتی اکسیدان است. با خوردن این میوه احتمال بروز سرطان پروستات و پیری زودرس در افراد کاهش می یابد.

دکتر ” یوسف اسکندری ” متخصص تغذیه در این باره به خبرنگار ایسنا، علوم پزشکی ایران گفت :
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی با کاهش سطح چربی بد خون ( LDL) از بروز بیماریهای قلبی عروقی در افراد پیشگیری می کند.
این متخصص درمورد سایر خواص گوجه فرنگی به ایسنا، گفت : مطالعات نشان داده است خوردن گوجه فرنگی در کاهش دردهای روماتیسمی و تب ، درمان مسمومیتها و دفع رسوبات بدن موثر است.
لازم به ذکر است گوجه فرنگی به دلیل داشتن ویتامین A ضمن رفع خستگی و تقویت اعصاب نوعی اشتها آور نیز محسوب می شود.

تحقیقی که بر روی “32″ بیمار مبتلا به سرطان پروستات انجام گرفته، نشان داد مقدار لیکوپن در بافت پروستات افرادی که در رژیم غذایی آنها گوجه فرنگی و فراورده های آن وجود دارد، زیاد است. آسیبهای ناشی از سرطان پروستات در این افراد 28 درصد کمتر از دورانی بوده که گوجه فرنگی مصرف نمی کردند.

این آمار، تاثیر زیاد گوجه فرنگی و لیکوپن موجود در آن در پیشگیری و درمان سرطان پروستات را نشان می دهد. که می توان از این ماده به عنوان یک مکمل غذایی در رژیم بیماران استفاده کرد.
رادیکال های آزادی که از اکسیژن به وجود می آید می تواند بسیار زیان آور بوده و تومورهای خطرناکی را ایجاد کند.

همچنین گوجه فرنگی از ورم آپاندیس جلوگیری می*کند. از جوشانده برگ گوجه فرنگی نیز می*توان برای دفع شته و حشرات استفاده کرد.

گوجه فرنگی برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم مفید و ورم مفاصل را برطرف می*کند. همچنین از تصلب شرایین جلوگیری کرده و حتی مصرف آن برای این مرض مفید است.

گوجه فرنگی، اوره خون را پایین می آورد. برای تمیز کردن خون باید از گوجه فرنگی و کرفس به نسبت مساوی و به مقدار سه فنجان در روز قبل از غذا و به مدت سه هفته استفاده کرد.

برای تمیزی لکه جوهر بر روی لباس، یک تکه پنبه را در داخل آب گوجه فرنگی قرار داده و لکه جوهر را با آن مالش دهید و سپس آنرا بشویید.

اگر پوست شما کک و مک دارد، هر روز آنرا با گوجه فرنگی تمیز کنید کم کم کک و مک*ها را از بین می برد.

گفتنی است، در بعضی از اشخاص هضم گوجه فرنگی با اشکال صورت می گیرد. کسانی که معده حساس دارند، نباید در خوردن گوجه فرنگی افراط کنند.

همچنین بعضی از افراد نسبت به گوجه فرنگی حساسیت دارند. این نوع از افراد نیز نباید گوجه فرنگی بخورند.خوردن گوجه فرنگی به هر صورت ، برای بیمارانی که دچار حساسیت یا انرژی (خارش بدن ، آسم ، کهیر …) می باشند ، مضر است

undefined

محققان معتقدند که خوردن گوجه فرنگی در درمان بیماری ایدر موثر است.گوجه فرنگی سرشار از پروتیـین هایی است که میتواند ویروسهای 2 بیماری ایدز و هپاتیت B را نابود کنند. دانشمندان همچنین در این فکر هستند تا با استفاده از گوجه فرنگی قرص هایی تولید کنند که قدرت دفایی بدن را در برابر انواع بیماریها تقویت کند .
پزشکان میگویند : تلاشها باید در جهت تهیه نوعی واکسن با استفاده از عصاره گوجه فرنگی باشد چرا که هم هزینه اش کمتر است و هم در دسترس همگان قرار میگیرد.

اناناس
آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذى مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است علاوه بر اینها بسیار کم چربى و کم کلسترول است.

این خواص را مى توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زده یا حتى آب آناناس به دست آورید.

یکى از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان هاى سالم و استحکام استخوان ها است.
آناناس غنى از منیزیم ماده معدنى اى است که وجودش براى ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضرورى است.
آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران مى شود.
یک فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین مى کند، از دیگر خواص آناناس مى توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگى و کاهش میزان سرفه اشاره کرد. اکثر افراد هنگام سرماخوردگى ویتأمین ث یا آب پرتقال بیشتر مى خورند غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست.
«بروملین» موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه هاى شدید و کاهش میزان لحاظ مى شود. پس هنگام سرماخوردگى خوردن آناناس را فراموش نکنید.

منبع : کتب طب سنتی

هندوانه
هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .

هندوانه مدر است و به پایین آوردن فشار خون کمک می کند.

هندوانه معده را تقویت می*کند و پوست سفید داخل آن برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است .

مغز تخمه هندوانه، کرم*های معده و روده را از بین می برد و برای ورم مثانه مفید است.

هندوانه بدن را تازه و شاداب می کند و برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.

آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.

برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید.

هندوانه باید همیشه بین دو وعده غذایی (یعنی تقریبا سه ساعت پس از غذا و یکساعت قبل از غذا) خورده شود. زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا مصرف شود در هضم آن اختلال ایجاد می*کند. همچنین نباید آنرا با میوه*های دیگر مخلوط کرد زیرا باعث تولید نفخ شکم می*شود .

هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که دارای معده سرد هستند، مناسب نیست. این اشخاص اگر تمایل به خوردن هندوانه دارند باید آنرا با شکرو عسل مصرف کنند.همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود.

هنداونه به خاطر داشتن ویتامینC و ویتامینA و بتا- کاروتن و لیکوپین ، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد می شود کاهش می دهد. علاوه بر این ابتلاء به خیلی از امراض دنیای متمدن مثل سفت و سخت شدن دیواره سرخرگ، سرطان (خصوصا سرطان پروستات) و امراض دوران پیری مثل آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

توت فرنگی
خواص : توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی کمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است.
بوته اش کوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریک و خزنده است که روی زمین می خوابد و ریشه می دواند.
قسمت هایی که از بوته توت فرنگی مورد استفاده قرار می گیرند، عبارتند از: میوه ، برگ و ریشه .
توت فرنگی به صورت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد: خام، جوشانده، مربا، شربت و بستنی.
خواص تغذیه ای توت فرنگی و اثر آن در سلامتی انسان :
توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها می باشد .
که این مواد مغذی باعث می شوند توت فرنگی بعنوان یک جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در کل ارتقاء سلامتی بدن شود.
همچنین دارای املاح کلسیم، آهن و فسفر می باشد. از مواد موثر مهم آن می توان تانن، موسیلاژ، قندهای مختلف، سالیسیلات ها و به خصوص اسیدهای میوه را نام برد.
توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد.
یک واحد توت فرنگی معادل 8 عدد است که 50 کالری انرژی دارد.
توت فرنگی مانند سایر توت ها مثل شاه توت، توت سفید، تمشک و… پاک کننده روده و مثانه است.
تحقیقات اخیر نشان داده است، دریافت روزانه یک واحد توت فرنگی باعث افزایش قابل توجهی در مقدار فولات خون شده و نیز فشار خون بالا را کاهش می دهد .
از دیگر خواص توت فرنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- مصرف این میوه علاوه بر وجود انواع ویتامین، املاح و آب که هر کدام اثرات خود را بر بدن اعمال می کنند دارای خاصیت تقویت کننده، ملین و خنک کننده نیز می باشد.
- توت فرنگی از تصلب شرائین جلوگیری می نماید.
- توت فرنگی اشتها آور است و ادرار را زیاد می کند.
- دم کرده برگ توت فرنگی در زیاد کردن ادرار و شیر بانوان مفید است.
- دم کرده برگ توت فرنگی یا میوه توت فرنگی می تواند نقرس و سنگ های مثانه را معالجه کند.
- املاح معدنی موجود در توت فرنگی خاصیت مسهلی به آن بخشیده است، زیرا این املاح عضلات روده را به انبساط و انقباض وادار می کند و به همین جهت توت فرنگی برای درمان یبوست مؤثر است.
- اگر توت فرنگی را له کنید و در آب بریزید، نوشابه ای به دست می آید که برای درمان تب هایی که با بیماریهای التهابی همراه می باشد، بسیار مفید است.
- توت فرنگی به علت داشتن آهن و ویتامین C در خونسازی بدن مؤثر است.
- توت فرنگی به علت دارابودن مقادیر کافی کلسیم و فسفر، در رشد و نمو کودکان و نوجوانان ، استحکام دندان ها و ترمیم شکستگی استخوان ها بسیار مؤثر است.
- توت *فرنگی حاوی موادی چون فسفر، کلسیم، منیزم، پتاسیم و مقداری آهن و هیدرات 2 کربن بوده و در بدن تولید انرژی کرده و خستگی را برطرف می*کند.
- توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین C ، در درمان بیماری لثه مؤثر بوده و به هضم غذا کمک زیادی می*کند.
- دانشجویان و افرادی که تمرینات فکری می*کنند، بهتر است حتما توت فرنگی میل کنند چرا که خوردن این میوه باعث تامین فسفر مورد نیاز مغزشان میشود.
- همچنین، توت فرنگی به علت داشتن ویتامین B در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب، هیجان و سستی مؤثرست.
- توت فرنگی نقش مهمی در خونسازی بدن دارد و از خاصیت ضدعفونی کننده*ای برخوردارست. علاوه بر اینها خوردن توت فرنگی باعث پاک شدن خون از مواد مضر و زاید مثل اوره، اسیداوریک و چربی می*شود و نیز درمان کننده نقرس است.
- ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخن*ها و تقویت چشم می*شود.
برای بیماریهای سنگ مثانه و نقرس مفید است ، همچنین باعث رفع تب می شود. با آنکه دارای قند است اما برای بیماران دیابتی مضر نیست ، باعث طول عمر می شود از سکته جلوگیری می کند و دارای ویتامینهای C، B فسفر ، آهک،منیزیم ، پتاسیم ،سدیم ، قند آهن ، ید و… است .
منبع : کتب طب سنتی

انار
طالبی
خواص درمانی گرمک و طالبی

.

میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست . انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است . انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهایداخلی ، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی میکند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.
دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.
ارزش غذایی
در صد گرمدانه انار مواد زیر موجود می باشد :انرژی 38 کالریآب 82 گرمپروتئین 0/4 گرمچربی 0/3 گرممواد نشاسته ای 10 گرمکلسیم 4 گرمسدیم 3 میلی گرمپتاسیم 260 میلی گرمآهن 0/5 میلی گرمویتامین ب 1 0/2 میلی گرمویتامین ب 2 0/03 میلی گرمویتامین ب 3 0/02 میلی گرمویتامین ث 4 میلی گرمخواص انار
از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
1- انار خون راتصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوصخون نقش مهمی را ایفا می کند.
4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
5- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و بهبدن نیرو می بخشد.
تذکرات
1- انار برای اشخاصیکه دچار یبوست هستند، مضر است.
2- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس ازخوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
3- انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی درمصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.
4- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می رود ممکناست ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.

خواص قسمت های دیگر درخت انار:
1- جوشانده پوستانار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.
2- جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمنوبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.
3- جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنانمفید می باشد.
4- جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.
خاصیت‎ضد سرطانی‎آب‎انار
پژوهش*های‎جدیدنشان می‎دهد آب‎انار خاصیت‎ضد سرطانی‎دارد. متخصصان‎تغذیه‎مصرف‎آب‎ا نار را صبح‎و پیش‎از صبحانه‎‎توصیه می‎کنند.
طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران‎ آکادمی‎ علوم‎ امریکا دریافته اند که ، مصرف‎ آب‎ انار از ابتلاء بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.
ایسکانیوزـ انار سرشار از ویتامین های A،B،C،E و قند تانن و یک ماده مفید دیگر به نام «کره ماناتین» است.

انار دارای آهن و ویتامین های لازم خون سازی است. انار خواص درمانی خاصی دارد. این میوه در صورتی که شیرین باشد برای سینه و ریه بسیار مفید است و انار ترش برای آنها که طبیعت گرم دارند مفید تر است. آب انار سنگین تر از خوردن دانه های انار است،انار با داشتن ویتامین B سبب تقویت اعصاب می شود و به علت داشتن ویتامین B6 ضد استفراغ بوده و درمان کننده ویار زنان باردار است.
هم چنین انار به علت داشتن آهن و ویتامین های موجود در آن برای خونسازی بدن مفید است و بهترین موقع خوردن آن صبح ناشتا است. خوردن انار ادرار را زیاد می کند. غرایز جنسی را تقویت کرده و در صورتی که آب آن مصرف شود اسهال را درمان می نماید.

دکتر احسان‎‎ مختار استاد سرطان شناسی‎ دانشگاه‎‎ ویسکانسین‎ و رئیس‎ گروه تحقیقمی گوید که باکشف‎ جدید راه‎‎ دستیابی‎ بـه خواص‎ ضد سرطانی‎ و نحوه‎‎ معالجه سرطان‎ با آب‎ انار هموارتر شده‎ است‎ . متخصصان‎ تغذیه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پیش‎ از صبحانه‎‎ توصیه می‎ کنند.

شما مىتوانید براى معالجه کرم کدو از پوست ، ریشه یا ساقه انار مستقیما استفاده کنید، و باین منظور باید شصت گرم پوست ریشه ى تازه یا گرد خشک آن را گرفته ، شش ساعت در آبخیس نمایید (مقدار آب 750 گرم ) بعد آن را بجوشانید تا حجم آن تقریبا نیم لیتر شود،پس از صاف کردن ، آن را سه قسمت کندى و هر قسمت را به فاصله یک ساعت و نیم میل نمایید و پس از دو ساعت یک مسهل بخورید، و منتظر دفع کرم کدو باشید. مقدار مصرف براى اطفال یک ششم تا یک سوم میزان بالا مى باشد. ضمادى که با پختن پوست و هسته منتهیه نمایید، براى امراض جلدى مخصوصا اگزما مفید است و خارش از بین مى برد.

1- طالبی میوه ای اشتها آور است.2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.
3- خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.
4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
5- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.
6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
7- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
8- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
9- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

فواید انجیر
فواید انجیر

انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد.
انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند( در حدود 60 درصد) می باشد. این دلیل خوبی است برای آن که ورزشکاران از انجیر استفاده می کردند.
رومی ها انجیر تازه را به برده هایشان می دادند، برای آن که آن ها بتوانند بهتر کار کنند. انجیر خشک در آن زمان خیلی کم مصرف می شد. انجیر از درختی به نام فیکوس( Ficus) می روید.
انجیر یک میوه شیرین می باشد. محتوی مقدار زیادی هسته است و غالبا خشک مصرف می شود. انجیر تازه بسیار خوشمزه می باشد و از آن مربا و ترشی درست می کنند.
پوست انجیر بسیار نرم است و به همین خاطر نگهداری و انتقال آن بسیار مشکل می باشد.
در کشورهای گرمسیر، انجیر به صورت خشک صادر و ذخیره می شوند.
انواع مختلف انجیر، دارای برگ های متفاوتی می باشد.
درخت انجیر در حدود 6- 5 متر می باشد. درخت انجیر برگ های سبز و خاکستری رنگ دارد. میوه درخت انجیر، زرد رنگ می باشد. درخت انجیر تا 20 سال میوه می دهد.
بر طبق تحقیقات سازمان خواربار آمریکا، ایران دومین کشور بزرگ صادر کننده انجیر می باشد.
انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می توان یافت. اما انجیر خشک را در هر زمان که میل داشتید، می توانید پیدا کنید.
حال فواید انجیر را برای شما بیان می کنیم:

1- کاهش فشار خون
انجیر منبع خوب پتاسیم می باشد و همان طور که می دانیم، پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود. کمبود پتاسیم، مخصوصا وقتی که غذاها دارای مقدار زیادی سدیم(نمک) باشند، می تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.
2- کاهش وزن
انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی می باشد. فیبر، اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر می اندازد.
3- جلوگیری از سرطان سینه
به خاطر داشتن فیبر بالا، از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند.
4- بالا برنده تراکم استخوان
انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم (79 میلی گرم در 224 گرم انجیر) می باشد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر می باشد.
کلسیم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می دهد. پس انجیر یکی از بهترین ها برای افزایش تراکم استخوان می باشد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
5- جلوگیری از ضعف عضلات
مطالعات نشان داده است که افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر میوه مصرف می کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
6- انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز می باشد.
7- ملین و ضد یبوست است.
8- به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کند.
9- انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع(نسبت به دیگر میوه ها) ویتامین B6 می باشد.
10- انجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. برای کم خونی مفید است.
11- انجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک بالا ، بسیار مفید است.
12- تشنگی را از بین می برد.
13- انجیر به عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می رود.
14- انجیر برای افرادی که رشد غیر طبیعی دارند، بسیار مفید می باشد.
15- از سرطان روده جلوگیری می کند. انجیر جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد.
16- آنتی اکسیدان زیادی نسبت به سایر میوه ها دارد.
17- امگا 3 و امگا 6 دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.
18- سدیم کمی دارد.
19- انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه) ، بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.

فواید انجیر خشک

1- انجیر خشک درمان کننده نفخ و باد معده می باشد.
2- انجیر خشک نسبت به انجیر تازه، 5 برابر بیشتر کالری دارد.
3- انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می باشد.
فواید شیره انجیر

1- شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد.
2- شیره انجیر، از بین برنده زگیل می باشد.
فواید برگ انجیر

ممکن است با خودتان فکر کنید که برگ انجیر به چه دردی می خورد. در بعضی از کشورها، برگ انجیر، جزوی از غذا می باشد.
1- برگ انجیر برای دیابتی ها مفید است و مقدار انسولین تزریقی مورد نیاز برای شخص دیابتی را کم می کند.
2- برگ انجیر را به آب جوش اضافه می کنند و به عنوان مرهم برای درد به کار می برند.
3- برگ انجیر به پایین آوردن تری گلیسیرید خون کمک می کند.
نعمات خداوند بسیار زیاد است. به هر نعمتی نگاه کنید، می بینید برای همه ما خوب و مفید است. اما نباید هیچ گاه این اصل را فراموش کنیم که: “کم بخور، همیشه بخور”.
مریم سجادپور- کارشناس تغذیه

خواص قارچ
قارچ استخوان ها را تقویت می کند،
خستگی را رفع می کند و
کمبود ویتامین D را جبران می کند.

اکثر مواد غذایی در طبیعت به مقدار کافی ویتامین D دارند؛ مثل ماهی، قارچ و بعضی از انوع پنیرها. ویتامین D باعث می شود که کلسیم در روده جذب شده و بلافاصله در استخوانها بکار رود. افراد مسن غالباً به مرض بی آهک شدن استخوان( پوکی استخوان ) مبتلا هستند. آنها بایستی از رژیم غذائی استفاده کنند که دارای ویتامین D می باشد مثل قارچ. یک پرس قارچ(۲۰۰ گرم) نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند.
هر کس به هر دلیلی مدت طولانی در تخت بماند، استخوان هایش بصورت مطلوب ساخته نخواهد شد. از طرف دیگر در اثر کمبود نور خورشید و کمبود ویتامین D بدن قادر به جذب کلسیم نخواهد بود. غالباً این افراد وقتی متوجه نارسائی می شوند که می خواهند تخت را ترک کنند. با این استخوان های ضعیف بایستی انسان کاملاً مراقب باشد. به اینگونه افراد توصیه می شود حتی المقدور درهرهفته سه مرتبه،هر بار یک پرس قارچ میل نمایند و بهتر است با شیر و یا محصولات لبنی خورده شود، چه پخته و چه خام بعنوان سالاد مصرف شود؛ قارچ به عنوان منبع ویتامین D و شیر، ماست و یا پنیر به عنوان منابع کلسیم ، سبب تقویت استخوان ها می شوند.

برای اینکه تمام مواد مغذی از موادغذائی به بهترین صورت جذب شوند، نیاز به ویتامین های گروه B می باشد. قارچ یک دسته از این ویتامین های سوخت و ساز را تامین می کند. هر سلول در بدن ما به ویتامین B۲ موجود در قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی کسب کند. برای اینکه انسان زود خسته و کم حوصله نشود، اعصاب هم نیاز به ویتامین B۲ دارند. وظیفه بیوتین موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن این است که انرژی را آماده نگه می دارد و اسید فولیک در سوخت و ساز پروتئین و مواد اصلی ژن ها نقش مهمی را بازی می کند. خانم ها بطور متوسط ۹۰% مقدار ویتامین B۲ توصیه شده را دارا می باشند و بندرت یک زن اسید فولیک را به اندازه لازم جذب می کند. بنابراین برای حل این مشکل بایستی خانمها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده کنند.
معمولاً قارچ را بایستی فقط بصورت پخته میل کرد. چونکه قارچ ها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر پختن از بین می روند. ولی قارچ هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می شوند، می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد.

کشمش و فواید آن

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود.
کشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی که محل های عبادت را تزیین می کردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده می شد.

فواید کشمش

1- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
3- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
5- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند. کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
6- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.
8- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
10- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
11- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
12- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
13- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد ( LDL) کاهش می یابد.
15- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
16- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
17- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، 6-5 عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.
18- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.
19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.
20- کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است.
21- کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.
22- کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.
24- کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.
25- کشمش، دهان را خوشبو می کند.
26- کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت برید.
بهتر نیست به جای مصرف شیرینی و شکلات، این میوه خشک شیرین و مغذی را به کودکان خود بدهیم؟

انگور مانع از کار افتادن قلب می شود
پوست انگور حاوی موادی است که مانعِ از کار افتادن کلیه ها و قلب انسان به ویژه بیماران مبتلا به قند خون می شود.

به گفته محققان ، در پوست انگور ماده ای به نام «سفراتول» است که مانع می شود قند اضافی در بدن، سلولهای رگهای خونی در قلب و کلیه ها را از بین ببرد.

واحد مرکزی خبر: تحقیقات جدید نشان می دهد پوست انگور حاوی موادی است که مانعِ از کار افتادن کلیه ها و قلب انسان به ویژه بیماران مبتلا به قند خون می شود.

به گفته محققان، در پوست انگور ماده ای به نام «سفراتول» است که مانع می شود قند اضافی در بدن، سلولهای رگهای خونی در قلب و کلیه ها را از بین ببرد.

برای کمک به سایت روی بنر تبلیغاتی زیر کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد